Palvelumme

Etsitkö yhteistyökumppaniksesi asiantuntijaa tai asiantuntijatiimiä? Kauttamme löydät asiantuntijoita kouluttamaan ja luennoimaan työn ja hyvinvoinnin kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä, avuksi tuottamaan tekstejä sekä kokemusasiantuntijoita palveluiden kehittämiseen. 

Mielekkään vahvuus on laaja-alaisen akateemisen osaamisen yhdistäminen kokemusasiantuntijuuteen.  Olemme asiantuntijaosuuskunta, jonka tavoitteena on kehittää asiantuntijatyötä mielekkääseen ja mielenterveyttä edistävään suuntaan. Teemme tätä työtä niin kouluttamalla, kirjoittamalla ja tutkimalla kuin osuuskunnan sisällä kehittämällä jäsentemme mahdollisuuksia toimia oman elämäntilanteen mukaan. Jäsenillämme on asiantuntemusta muun muassa seuraavilta alueilta:

työelämän kehittäminen
mielenterveys ja sen haasteet
taidelähtöiset menetelmät
pelien käyttö pedagogiikassa
eettiset kysymykset
uskontoon liittyvät kysymykset
monikulttuuriset työympäristöt

Mielekkyyttä työhön -workshop


Etsitkö uusia näkökulmia työhyvinvoinnin kehittämiseen organisaatiossasi? Mielekäs tarjoaa tarpeisiisi räätälöidyn Mielekkyyttä työhön -workshopin tai pidemmän koulutuskokonaisuuden. Worshop paneutuu mielekkään työelämän tärkeyteen, mielekkyyden kokemiseen vaikuttaviin asioihin sekä mielekkyyden lisäämiseen. Osallistujat saavat välineitä niin oman kokemuksen ymmärtämiseen kuin työyhteisön toimintatapojen tarkasteluun ja muuttamiseen sellaisiksi, että ne tukevat mielekkyyttä.
 
Kouluttajamme luovat luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on helppo oppia toisilta ja jakaa kokemuksiaan. Akateemisen osaamisen ja hyödyllisten työkalujen avulla workshop muodostaa vuorovaikutuksellisen kokonaisuuden, joka energisoi osallistujia. 

Kauttamme voit myös tilata työn mielekkyyteen liittyviä asiantuntijapuheenvuoroja.

Ota yhteyttä oskmielekäs@gmail.com niin etsitään yhdessä mielekkyyttä arjestanne! 

Kirjoituspalvelut 

Me mielekkäät hallitsemme kirjoittamisen. Osaamisemme avulla autamme sinua laatimaan akateemisia tekstejä, hakemuksia ja raportteja. Tuotamme myös luovan kirjoittamisen palveluita sekä lehtitekstejä liittyen muun muassa mielenterveyteen, uskontoon ja ravitsemukseen

Kauttamme löydät myös apua käännös- ja tulkkaustyöhön (suomi-englanti-suomi).

Kokemusasiantuntijapalvelut

Asiantuntijaosuuskunta Mielekäs tarjoaa kokemusasiantuntijapalvelua erityisesti mielenterveyden kysymyksissä. Kokemusasiantuntijamme ovat käytettävissä koulutus-, tutkimus- ja kehittämistehtävissä. Osalla kokemusasiantuntijoistamme on koulutus tehtävään. Jäsentemme, työntekijöidemme ja verkostojemme kautta osuuskunnan kokemusasiantuntijuus kattaa ainakin seuraavat mielenterveyden haasteet ja muut kokemukset:
  • masennus- ja ahdistuneisuushäiriöt
  • syömishäiriöt
  • pakko-oireinen häiriö
  • skitsofrenia
  • synnytyksen jälkeinen masennus
  • vaativa persoonallisuus
  • työuupumus
  • erityislasten vanhemmuus
  • syövän sairastamiseen liittyvät kysymykset

  Ollaan yhteydessä! oskmielekas@gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jäsenblogi: Kelpoinen vai kelvoton?

Jäsenblogi: Suomi, yksinäisten valtakunta